GBK BOOKS

Virkistä ja Paranna Itseäsi Meditoinnin kautta
 (Refresh and Heal Yourself through Meditation)


Kirjan / e-kirjan sisältö ja kuvaus (Suomen kielellä) löytyvät alla

The Table of Contents and description (in Finnish) of the book/eBook can be found below.
Kirjoittanut englanniksi :

(Written in English by) 

Brahma Kumari Pari


Kirjailijasta
(About the Author)Käännetty suomeksi :

(Translated into Finnish by)
Tapio Henrik Jokitulppo 

Ota yhteyttä kääntäjään

(​Contact the translator)
EBook nimeltään "Virkistä ja Paranna Itseäsi Meditoinnin kautta" voi ostaa osoitteesta (The eBook ​titled "Refresh and Heal Yourself through Meditation" can be purchased at) :


1. Amazon:

https://amzn.to/2CPRsaI


2. Apple / iTunes

https://itunes.apple.com/us/book/id1378023697


3. Google Play:

https://play.google.com/store/books/details?id=P_lYDwAAQBAJ


4. Kobo

https://www.kobo.com/my/en/ebook/virkista-ja-paranna-itseasi-meditoinnin-kautta


5. Painettu kirja nimeltä "Virkistä ja Paranna Itseäsi Meditoinnin kautta" voi ostaa osoitteesta (The printed book ​titled "Refresh and Heal Yourself through Meditation" can be purchased at) : https://amzn.to/3aW1nZpKäyttämällä tämän kirjan tietoja ja harjoitteita, sairaudet kehossasi voidaan parantaa ja voit pysyä virkistyneessä, terveessä tilassa. Vaikka sinulla ei olisi sairauksia kehossasi, voit silti lukea tämän kirjan saadaksesi paremman ymmärryksen:

1. kuinka kosmiset energiat palvelevat sinua.

2. suhteista, joita sinulla on kosmisiin energioihin, jumalaan, jne.

Tämä kirja selittää:

1. kuinka pystyt ammentamaan Jumalan energioita parantamaan minkä tahansa sairauden, joka on olemassa kehossasi.

2. kuinka saada kosmiset energiat palvelemaan sinua paremman, jotta voit elää parempaa, terveempää elämää samalla saavuttaen tavoitteesi.

3. kuinka voit parantaa itsesi ja pysyä terveenä positiivisen vaikutuksen kautta kosmisiin energioihin, sillä kosmiset energiat palvelevat sinua perustuen ajatuksiisi, tunteisiisi, tavoitteisiisi jne.

4. kuinka voit parantua Holografisen Kehosi kautta.

5. Universaaleista Laeista, joiden kautta parannut.

6. miksi harjoituksia, sisältäen Chin tai Pranan, on käytetty menestyneesti parantamaan Ihmisiä ilman lääkitystä.

7. kuinka sielun epäpuhtaat energiat vaikuttavat kehosi sairastumiseen ja kuinka puhtaat sielun energiat vaikuttavat kehon parantumiseen.

8. kuinka voit helposti parantaa sielutietoisen tilan kautta.

9. kuinka voit saada enemmän mielenhallintaa, älyä ja muistoja; ja kuinka tämä voi auttaa sinua parantumaan.

10. kuinka voit kehittää läheisen suhteen Jumalaan, jonka kautta voit saada Jumalan avustuksen saamaan tai saavuttamaan mitä tahansa haluat, mukaan lukien hyvän terveyden.

11. kuinka voit saada Enkelimäisen Maailman energiat aurassasi ja ympäristössäsi; ja kuinka tämä tulee auttamaan sairauksiesi poistamisessa.

12. kuinka sinä ja muut voitte parantua ja etäisen parantamisen kautta.

13. kuinka voit saada kädet, jotka voivat parantaa kosketuksesi kautta.

14. kuinka kosmiset energiat voisivat toimittaa ruokaa paremmilla ravintoarvoilla ja lääkinnällisillä arvoilla.

15. kuinka kehosi voi parantua nukkuessasi Jumalaa muistamalla.

Käyttämällä tämän kirjan tietoa ja meditointiohjeistuksia, tulet perustamaan linkkisi Jumalaan ja aloitat kehosi parantamisprosessin tulemalla altistetuksi:

1. Jumalan vahvoille parantaville energioille, ja

2. kosmisille energioille, jotka ovat tulleet Jumalan energioiden sähköistämiksi. Nämä voimakkaat kosmiset energiat (Chi tai Prana) palvelevat Jumalaa ja sinua hyvin, sillä ne ovat voimakkaassa tilassa. Näin, kaikki sairaudet voidaan heti poistaa kehostasi.

Voit myös altistaa itsesi Jumalan energioille siinä määrin, että tulet virkistyneeksi ja pysyt siinä.


Tämä kirja on kirjoitettu Brahma Kumarin tietoihin perustuen (BK-tieto). Täten, kaikki tässä kirjassa auttaa sinut saavuttamaan yhteytesi Jumalaan, jotta voit käyttää Jumalan värinöitä parantamaan itseäsi ja/tai tullaksesi virkistetyksi.

Brahma Kumarin tavoitteet eivät ole käyttää Jumalan energioita parantamaan fyysisiä kehoja, koska Jumala tuli ja perusti Brahma Kumarit, luodakseen jälleen Kultaisen Kauden maailman. Täten, Brahma Kumarin jäsenet eivät ole mukana varmistamassa kehon parantumista. Heidän painottuminen on ainoastaan varmistaa sielun puhdistuminen ja vahvistuminen. Kuitenkin, monet BK:t, minä mukaanlukien (kirjailija), ovat havainneet, että ohjatessamme energioita kehoa kohti parantamistarkoituksessa, keho todellakin parantuu. Olen yrittänyt ymmärtää syitä tähän ja ymmärtäessäni syyt kirjoitin tämän kirjan.

Tämän kirjan sisältö auttaa sinua tuntemaan virkistäytyneeksi, kun olet väsynyt kovasta työstä, kyllästyneisyydestä, sairaudesta tai kamppaillessasi paheiden kanssa. Sinut ohjataan myös parantamaan itseäsi ja muita eliminoimalla sairauksia kehosta esittämällä keho Jumalan energioille.

Lukemalla tämän kirjan sisältöä, saat linkkisi Jumalaan (Paramatma tai Korkea Sielu), jotta voit käyttää tämän kirjan harjoitteita tuntemaan itsesi virkistäytyneeksi, parantamaan itseäsi ja muita, nauttimaan autuuksista, hengellisesti parantumaan ja vahvaksi, yms. Saavut Liiton Kauteen, jos hyväksyt ja käytät tämän kirjan tietoa. Liiton Kausi on Kausi, jolloin maailma on muuntunut Kultaisen Ikääntymisen maailmaan. Jos sinulla on sellainen aikomus, voit jopa käyttää tämän kirjan sisältöä kävelläksesi Kultaisen Kauden maailmaan, jossa voit elää virkistäytyneen, terveen elämän. Kuitenkin, tämän kirjan sisältö ei painotu opettamaan sinulle kuinka kävellä Kultaisen Kauden maailmaan. Tietoa, kuinka voit kävellä Kultaisen Kauden maailmaan, löydät kirjastani “Rikastu samalla, kun kuljet Kultaisen Kauden Maailmaan”. Tämänhetkinen kirja painottuu ainoastaan opettamaan sinulle tullaksesi virkistäytyneeksi ja parantuaksesi.

Lukiessasi tätä kirjaa, saat linkkisi Jumalaan, koska annan sinulle tämän tiedon Jumalan työvälineenä ja täten, Jumala avustaa kaikkia niitä, jotka lukevat tämän kirjan saamaan oman linkkinsä. Tulet linkittymään Jumalaan niin kauan kuin toivot saavasi linkin Jumalaan. Jos luet tämän kirjan ainoastaan tiedon takia, etkä halua saada linkkiäsi Jumalaan, et tule saamaan linkkiä Jumalaan. Kaikki riippuu siitä mitä tahdot.Painetun kirjan "Virkistä ja Paranna Itseäsi Meditoinnin kautta" kansi ja takakansi 

(The cover and back cover of the printed book "Refresh and Heal Yourself through Meditation")Sisällysluettelo (Virkistä ja Paranna Itseäsi Meditoinnin kautta):

Kirjailijasta

Luku 1: Esittely

Luku 2: Sielun Kelpuuttaminen Tuntemaan Virkistäytyneeksi ja Parantamisprosessia varten

Luku 3: Käyttämällä Jumalaa parantamiseen

Luku 4: Parantaminen Holografisen Kehon kautta

Luku 5: Heikentyminen ja Parantaminen Ajankiertoon perustuen

Luku 6: Sielutietoinen ja Kehotietoinen

Luku 7: Jumalan Rakastavia Suhteita parantamistarkoituksiin

Luku 8: Parantamisen sisältäviä Universaaleja Lakeja

Luku 9: Parantaminen Liiton Kauden Auran ja Ympäristön kautta

Luku 10: Etäinen Parantaminen

Luku 11: Ihmissielun Energioiden osuus Luomisessa ja Parantamisessa

Luku 12: Kosketuksen ja Hieronnan kautta Parantaminen

Luku 13: Sähköistettyjen Ruokien ja Juomien Kuluttaminen

Luku 14: Jumala Muistissa Nukkumisen ja Heräämisen Hyötyjä

Brahma Kumari Parin muita Kirjoja yms.


...................................................

Web-sivu :


http://www.gbk-books.com (Kirjalistaa varten)

http://www.brahmakumari.net (Ilmaiseksi luettavia artikkeleita varten)