GBK BOOKS

                        Om Forfatteren
                                                       (About the author)

                                                       


                                                      Jeg er en forfatter som skriver bøker basert på                                                                historie, åndelige erfaringer, religiøs kunnskap,                                                              Brahma Kumaris Raja Yoga, kvantemekanikken,                                                              kosmologi, meditasjon, osv.

Jeg ble født i Malaysia i 1959 som en Hindu. Siden jeg var ei lita jente, har jeg stort sett lest om meditasjon, i de hinduiske kriftene osv. I 1994, ble jeg introdusert til Brahma Kumaris. Jeg begynte å skrive artikler i 1996. Menneskene som leste artiklene mine informerte meg om at de likte det jeg skrev. Så rundt 2002, satte jeg opp en nettside og la artiklene mine ut der. Jeg fortsatte å skrive flere artikler for å legge ut på nettsiden min. Rundt 2004, reiste jeg til Mount Abu i India. Jeg bodde nær Brahma Kumaris hovedkvarter. I 2006, når min mors helse ble dårlig, dro jeg tilbake til Malaysia. Moren min gikk bort i 2006, så jeg ble i Malaysia hos søsteren min, siden det var ingen andre som kunne være hos henne (hun bodde sammen med moren min tidligere). Jeg betalte ikke for nettsiden mens jeg var i India. Så i 2006, eksisterte ikke nettsiden lenger. Menneskene som leste artiklene mine spurte meg hvorfor jeg hadde sluttet med nettsiden min. De informerte meg at de leste artiklene mine og de virket fremdeles interestert i å lese artiklene. Så jeg satte opp en gratis google og weebly nettside, med tanken at disse ville ikke bli lukket når jeg ikke klarte å betale for å holde dem åpne. Så fortsatte jeg å skrive og legge ut stoff på nettsidene. Menneskene som leste artiklene mine spurte meg spørsmål; de spurte meg ofte om et fullstendig bilde av de virkelige og subtile verdenene, osv. For å gi et komplett bilde, måtte jeg begynne med Det holografiske universet. Jeg begynte å skrive artikler om Det holografiske universet. Når jeg var ganske sikker på at jeg hadde et godt bilde av det jeg prøvde å forklare, skrev jeg min første bok «Holografisk Univers: En Introdukjson». Dette ble utgitt i januar 2015. Jeg begynte å innspille den slik at jeg kunne selge den som en lydbok. Siden leserne mine spurte meg hvorfor det ikke var noe nytt å lese fra meg, osv, sluttet jeg å innspille lydboken og skrev min andre bok «Grow Rich While Walking into the Golden Aged World (with Meditation Commentaries)» og ga den ut i oktober 2016.

Forfatteren har praktisert meditasjon siden 1970 årene. Etter å ha blitt en BK, har forfattereren stadig brukt Guds energier for å føle seg forfrisket, helbrede seg selv, bli renset og for å gå inni Gullalder verden. 


​Følgende bøker som har allerede blitt skrevet av Brahma Kumari Pari:
1. Holografisk Univers: En Introduksjon
2. Grow Rich while Walking into the Golden Aged World (with Meditation Commentaries)
3. Forsterk og Helbred Deg Selv Gjennom Meditasjon